2014. már 26.

Bomba Bayern - Bajnoki cím márciusban!

írta: boldizsarmarci
Bomba Bayern - Bajnoki cím márciusban!

MIA SAN MIA!

bayernorom640_1395792521.jpg_640x382

Elképesztő! A Bayern München tavaly igen magasra tette a lécet, hiszen nem túlzás azt állítani, története talán legjobb szezonját produkálta. Bajnoki cím, Német Kupa, Bajnokok Ligája, Európai Szuperkupa, és klubvilágbajnoki cím. Pep Guardiola számára fel volt adva a lecke, hogy überelje a tökéletes évadot.

De a korábban már a Barcelonával is sikert sikerre halmozó mester elfogadta a kihívást: a Bundesliga idei kiírásában még mindig veretlen bajorok csak úgy halmozzák a rekordokat, 27 meccsükből 25-öt megnyertek, kettőt adtak döntetlenre, 79-13-as gólkülönbségük pedig megdöbbentő. Ráadásképpen pedig még a Német Kupában, és a Bajnokok Ligájában is állnak. A legújabb bravúrt pedig a Hertha elleni idegenbeli meccsen biztosították be Ribéryék: 3-1-es győzelmükkel biztossá vált, hogy a Bayern példátlan módon, már márciusban megnyerte a bajnokságot! A Salátástál tehát már a magasban, de mi lesz a folytatás?

Itt a blogon hamarosan körképpel jelentkezünk az európai topligák nagy hajrá előtti kielemzésével. Addig is, kezdődhet a bajor buli!

Szólj hozzá

labdarúgás Bundesliga Hertha BSC Pep Guardiola Bayern München Franck Ribéry Mario Götze