2014. ápr 01.

Ronaldinho a Fradiba tart! - Bombaigazolás az NB I-ben?

írta: boldizsarmarci
Ronaldinho a Fradiba tart! - Bombaigazolás az NB I-ben?

ronaldinho_newpontel-ahlypontcom_1396344091.jpg_350x230

A labdarúgó NB I történetének legnagyobb igazolását hajthatja végre a Ferencváros labdarúgócsapata! A brazil O Globo, valamint az MTI friss, április 1-jei értesülései szerint a 34 éves, 94-szeres brazil válogatott, világbajnok extraklasszis úgy érzi, kiteljesedett Brazíliában, és környezetváltásra van szüksége ahhoz, hogy méltó módon tudja lezárni néhány éven belül fantasztikus pályafutását. Ezért Dinho kikérte Európában játszó barátai véleményét, és a Ferencváros támadója, Leonardo ajánlotta neki a zöld-fehér klubot. Ronnie azonnal lelkesen reagált az ötletre:

- Szívesen játszanék újra Európában. Sokat hallottam a Ferencvárosról, nagy múltú, patinás klub. Biztos vagyok benne, hogy nagy sikereket érhetnénk el együtt.

A hírt a Ferencvárosnál is óriási örömmel fogadták, Orosz Pál ügyvezető elmondása szerint "minden követ megmozgatnak" annak érdekében, hogy létrejöjjön az üzlet. Ha minden a terv szerint alakul, Ronaldinho a nyáron csatlakozhat a kerethez, és az augusztus 8-i, Real Madrid elleni stadionavatón mutatkozhat be a Fradi mezében.

Szólj hozzá

Ferencváros Brazília FTC Leonardo Ronaldinho Atletico Mineiro Thomas Doll Orosz Pál O Globo Április 1-je